Habari?

Det kunne være skægt at høre fra gamle kenyanere. Skriv bare ... så jeg og alle de andre kan høre nyt. I er også velkomne til at maile direkte til mig, så sætter jeg det selv ind. Min mailadresse er: soren.bertelsen@danskarkitektur.dk

Lige lidt om hvordan du gør, hvis du selv vil skrive i gæstebogen.
Uderligt nok er denne del af hjemmesiden på svensk og uden æ,ø og å, men sådan er det nogen gange i computerverdenen. Når du har trykket på "skriv indlæg" skal du udfylde nogle få rubrikker. Rubrikkerne uden stjerne kan du bare lade stå. Til sidst skal man lave et lille svensk regnestykke. Det er for at gæstebogen ikke skal blive misbrugt til automatiske reklamer o.l.

Skriv indlæg

Hanne Ingerslev hanneing@det2net.dk Jun 26 2012 9:10 PM
Kære Søren -

Det er en kæmpestor oplevelse for mig at læse bogen.
Du er en dygtig skribent, og nu får jeg et godt indblik i Griths barndom, som jeg aldrig rigtig har kunnet forestille mig. Det er da også herligt for alle børnebørnene, at den tid er fastholdt. TUSIND TAK!

Knus fra Hanne:)
Camilla Breum cb@buf.kk.dk Jun 25 2012 1:51 PM
Hej Søren,
Det var sjovt at læse din bog. Den frembragte mange minder. Som flere har nævnt, er det utroligt, hvad du kan huske! Jeg havde selv glemt mange navne på både steder og folk men kan nu huske meget mere. Det er en lidt anderledes oplevelse, men jeg er meget glad for, at du har hjulpet min hukommelse på vej! Tænk, så er min far også nævnt i en af dine historier, jeg kan ikke selv huske den episode. Det kunne ha´ været sjovt at have hørt min far fortælle om den episode, men han gik desværre bort for 2 år siden.
Hilsen fra en genbo fra Kitisuru Road,
Camilla Breum
Knud Jensen Feb 21 2012 12:25 PM
Kære Søren
Nu er jeg lige blevet færdig med din bog! Den har været rigtig spændende at læse - du er en gudsbenådet fortæller.
Nu vil jeg lade Heidi læse den... mens jeg glæder mig til fortsættelsen der foregår i Botswana ?
Kærlig hilsen
Knud
..
Klaus Mathiassen Jan 29 2012 3:51 PM
Kopi af brev til mine forældre:

Kære Britta og Per!

I den forløbne måned har jeg tilbragt mange fornøjelige og spændende timer i jeres selskab.

Bare rolig, jeg er hverken hallucineret eller på anden måde gal.

Samværet er sket via Sørens bog. Jeg er forbløffet over hans hukommelse og jeg er forbløffet over, at han har fundet tid til at skrive bogen, han har dog i forvejen hænderne fulde.

Han fortæller så levende, at man føler sig med i selskabet. Jeg synes bogen har væsentlige litterære kvaliteter, godt disponeret og med så mange beskrivende detailler som egentlig ikke er nødvendige for handlingen, men de fuldender stemningen og hele sceneriet.

Og som han husker samtalernes ordlyd, de er ramt lige i plet.

Det må have været helt bevægende for jer, således at genopleve de år, som jo nok har været jeres bedste. I var i Afrika, mens vi var i Sverige og Grønland, det var vores bedste år. Det var de år, hvor vi for første gang foldede vingerne helt ud og fik lov til at flyve alt hvad vingerne kunne bære. Gad vide, om de samme oplevelser havde været lige så store, hvis vi først havde fået oplevelserne i moden alder.

Sørens bog er en af de bedste erindrings bøger jeg har læst, det er en nøgtern opfattelse og ikke kun fordi jeg kender jer.

I må være stolte og glade, tillykke!

Neel Holm Møller Dec 23 2011 6:13 PM
Kære Søren (storebror),
Jeg er så glad for at du har skrevet bogen, så alle os, der var med i Kenya, kan mindes den forsvundne tid. Det er bestemt ikke alle detaljer, jeg kan huske og jeg er imponeret over din hukommelse. Læsningen vækker mange minder; du har hjulpet min hukommelse på vej og stemningen rammer du perfekt - stemningen i familien, blandt venner, skolen, golfklubben (Peter Merry Wilson), vilde safarier og ferier til Danmark.

Jeg blev helt rørt, da jeg læste kapitlet om vores afsked. Vi var godt klar over, at vi forlod et eventyr - for mig et barndomseventyr - som under læsningen blev virkelig igen.

Mange, mange tak!

Hilsen Neel
Søren Bertelsen soren.bertelsen@danskarkitektur.dk Dec 12 2011 5:51 PM
Tak for dit brev Susan - Jeg sank lige en klump, da jeg læste det! Den rosende omtale betyder dog ikke, at man ikke må komme med kritiske bemærkninger. Jeg tror, at jeg kan tåle det!
Endnu en gang tak, Susan.
Søren
Susan Havsteen Susan@Havsteen.dk Dec 12 2011 5:40 PM
Kære Søren- Til Gæstebogen.

Så er jeg kommet tilbage til sure DK efter dejlige dage i Kenya, med dig og din beskrivelse af vores liv dernede.

Skolen i Nairobi, hvor Martin og Ane gik. Lille Demmer på safari. Besøg i Thika hos vidunderlige Frans og Kirsten Hartmann, dernæst hos Troels Ritzau. Videre var vi ved Ocean Sports ved Det Indiske Ocean. Hvor vi alle blev solskoldede, så fisk i alle afskygninger og størrelser. Og de voksne drak Tusker i litervis! Safarierne med ikke mindst "løvechokket" ved Maralal, hvor vi alle tissede i teltene af skræk, mens løverne bare brølede lige udenfor vores telte.!

Og gensyn med vennerne. Hvoraf en del er døde.Tak fordi du gjorde det. Tak fordi du tog dig den tid, sådan noget må tage. Tak for din fantastiske hukommelse!

Din bog er et minde om en svunden tid. Et minde om 5 af vores lykkeligste år. Glad for, at du også husker det sådan...

TAK!!
Susan (Havsteen)

Henrik Mouritzen Nov 11 2011 11:21 PM
Flot Søren, rigtig flot. 
Det har været en fornøjelse at læse dine erindringer om en svunden tid, fint beskrevet med en kærlig distance og krydret med lavmælt humor,
Bevar de talenter
Henrik (Mouritzen aka Mouritsen)
en stolt mor bwana.kiko@tiscali.dk Nov 09 2011 12:23 PM
Kære Søren,
Endelig kom den `bogen`. En barndomserindring, der er fortalt med stor humor og megen varme.
Det er utroligt at en 11 års dreng kan huske så meget så mange år efter. Dine personbeskrivelser er fantastiske, eks Jørgen dyrlæges små rynker ved øjnene når han smiler. Jeg ser ham lynhurtigt for mig. Kapitlet Stevens, i hvis køkken du gik og klogede dig,gennemlever jeg igen.
Mr. Pacet, Mr. Patel,Peter Mary Wilson og mange andre kommer frem på nethinden.
Der er varme og nensomme naturbeskrivelser, som jeg holder meget af.
Og så alle eventyrene, der fint kan læses som selvstændige noveller.
Måske er bogen lidt for lang, men jeg nød den. Din mor!
En stolt far bwana.kiko@tiscali.dk Nov 08 2011 4:51 PM
kære Søren

At rejse det kan alle, men at få noget ud af det, kunne huske oplevelserne og senere beskrive disse er en gave.
 
1-10 af 16
Næste side >>
No News yet ...

Sub Navigation